Zakelijk bestellen bij Limoncello Club?

Een fles handgemaakte, biologische limoncello, volledig in jouw huisstijl met eigen logo en tekst. Hoe leuk is dat!? 

Met keuze uit onze Limoncello Club Classic en/of Limoncello Club Orange, te verkrijgen in grote (500ml) én kleine variant (50ml). Kortom, we kunnen we alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk eindejaarsgeschenk voor uw klanten of uw eigen zomer- en/of kerstpakket! 

Omdat wij werken in een klein, flexibel team, kunnen we snel schakelen en ook kleine (custom made) oplages voor u verzorgen.
Al vanaf 25 flessen! 

Meer informatie ontvangen of een offerte opvragen? Bel ons op onderstaand telefoonnummer of stuur ons een e-mail!

+31 6 5346 2517

Zij gingen u voor!

Wie: Dispuut P.L.E.I.A.D.I.S. 

Wanneer: juli 2023 

Wat: Dispuut P.L.E.I.A.D.I.S. viert dit jaar haar 45-jarige jubileum! Zij wilde haar (oud-)leden graag bedanken met een uniek (oranje) geschenk. 

Onze oplossing:
Limoncello Club heeft dit gerealiseerd door Annaluisa, Eleanor & Alix te voorzien in 50 customised flessen Limoncello Club Orange.

Annaluisa, Eleanor & Alix:

”Dit jaar vieren wij het 45-jarig bestaan van ons dispuut en daar kon een heerlijke fles drank niet bij ontbreken. Gezien dat onze lustrumkleur oranje is, kon een heerlijke fles orangecello niet ontbreken. 

Zo zijn wij terecht gekomen bij de Limoncello Club om samen met hen een customized lustrumorangecello te maken. 

Wij hebben vanaf het begin goed contact gehad met Dirk en hij heeft ons heel goed geholpen met het tot stand brengen van de lustrumorangecello. 

Als je op zoek bent naar een heerlijk, gepersonaliseerde drank voor een bijzondere gelegenheid raden wij zeker Limoncello Club aan!”

Zij gingen u voor!

Wie: Citrus Data 

Wanneer: december 2022

Wat: Citrus Data wilde graag haar klanten op een unieke manier bedanken voor het afgelopen jaar. 

Onze oplossing:
Limoncello Club heeft dit gerealiseerd door Pim & Mathieu te voorzien van 75 customised flessen Limoncello Club Classic.

Mathieu & Pim:

”We zochten voor ons bedrijf Citrus Data een toepasselijk kerstcadeau voor onze partners. Zodoende kwamen we in contact met Limoncello Club.

Wat is er nou beter om samen met onze partners op de samenwerking te proosten dan met een, voor Citrus Data toepasselijk drankje, als limoncello.

Zodoende kwamen we in contact met Limoncello Club, om een samenwerking te bespreken.

Dirk heeft ons heel goed geholpen, door een proeverij te organiseren, te helpen met het custom design van het etiket voor op de fles en snelle levering voor de feestdagen.

We raden dan ook iedereen aan om in zee te gaan met de Limoncello Club!”